​Jordsortering og sortering af murbrokker i Midtjylland

Løvig Entreprenør & Nedbrydning i Midtjylland har snart 15 års erfaring med jordsortering. Vi kan sortere næsten alt, herunder muld, kompost, sand og beton. Vi kan for eksempel tilbyde jordsortering fra murbrokker, men vi kan også sortere beton i forskellige størrelser.

Vi tager gerne imod både store og små opgaver for private og erhverv. Og vores jordsortering sker altid med stor grundighed, ligesom vi ikke forlader en opgave, før vi er færdige med arbejdet.

Vi kan udføre jordsortering hos dig eller på modtagerpladsen

​Vi kan komme ud til arbejdsstedet, hvor vi kan skille materialerne ad og foretage jordsortering. Du kan derpå beholde de sorterede materialer, men vi kan også tage dem med hjem med henblik på videresalg.

Du kan alternativt leje vores mobile sorteringsmaskine, så du selv kan udføre jordsortering og anden form for sortering. Vores maskiner er nemme at betjene, og vi sætter dig naturligvis ind i, hvordan du skal betjene sorteringsmaskinen.

Alle vores sorteringsmaskiner, både de mobile og de stationære på vores godkendte modtagerplads, har magneter. Det betyder, alt jern automatisk bliver sorteret fra, således det kan benyttes som genbrug, men også, at det ikke længere er i jorden.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jordsortering

​Du kan kontakte Løvig Entreprenør & Nedbrydning ApS, hvis ønsker et uforpligtende tilbud på jordsortering eller på leje af en mobil sorteringsmaskine. Du kan ringe til os på telefon 40 41 42 50, men du er også velkommen til at sende os en e-mail på loevig.ent@gmail.com.

​Jordsortering og sortering af murbrokker i Midtjylland​

KONTAKT INFORMATION

​LØVIG ENTREPRENØR & NEDBRYDNING ApS

Rune Hareskov Pedersen
Løvigvej 2
7540 Haderup

CVR: 31770254


Telefon: 40 41 42 50
loevig.ent@gmail.com

Kontakt ark:

Download kontakt ark

VIL DU KONTAKTES?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIND OS PÅ KORT

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke