​Entreprenør til forskellige opgaver i Midtjylland

Løvig Entreprenør & Nedbrydning udfører entreprenørarbejde i Midtjylland. Vi udfører primært nedbrydning, betonknusning og jordsortering samt nedknusning og sortering af andre byggematerialer for både private og virksomheder. Dertil kommer, at vi sælger knust beton til bygge-, anlægs- og entreprenørarbejde.

Entreprenør med en stor maskinpark og et solidt netværk

​Løvig Entreprenør & Nedbrydning har sin egen store maskinpark, som vi benytter i vores entreprenørarbejde. Og vi kan arbejde som entreprenør i både hoved- og delentrepriser. Vi har et solidt netværk af samarbejdspartnere, som vi benytter i hovedentrepriser, hvis vi skal udføre opgaver, hvor andre har større kompetencer.

Vi leverer altid kvalitet i vores arbejde som entreprenør, og vi går heller aldrig på kompromis med miljøet. Alt sorteringsarbejde sker med andre ord efter de gældende regler, ligesom vi altid bortskaffer alle byggematerialer og alt byggeaffald, når vi har været ude på en entreprenøropgave. Vi forlader først stedet, når det er pænt og rydeligt.

Vi kan udføre en lang række opgaver som entreprenør

​Ofte består vores arbejde som entreprenør i at klargøre til nybyggeri, hvilket kan være huse, større erhvervsbyggeri eller stalde. Det kan også være udgravning af vejkasser og pladser samt udlægning af knust beton eller etablering af sandpude med mere. Det har vi gjort siden 1998, og derfor kan vi også finde en god og konstruktiv løsning til dine behov og ønsker.

Du kan ringe til Løvig Entreprenør & Nedbrydning på telefon 40 41 42 50, eller du kan sende os en e-mail på loevig.ent@gmail.com, hvis du ønsker flere oplysninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

KONTAKT INFORMATION

​LØVIG ENTREPRENØR & NEDBRYDNING ApS

Rune Hareskov Pedersen
Løvigvej 2
7540 Haderup

CVR: 31770254


Telefon: 40 41 42 50
loevig.ent@gmail.com

Kontakt ark:

Download kontakt ark

VIL DU KONTAKTES?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIND OS PÅ KORT

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke