​Betonknusning og nedknusning af asfalt, tegl og natursten

Vi har specialiseret os i betonknusning samt nedknusning af andre materialer som tegl, asfalt og natursten. Vi kan modtage byggematerialerne til nedknusning eller betonknusning, men vi kan også hente dem på arbejdsområdet. Nedknusning sker typisk i forlængelse af nedbrydningsopgaver i Midjylland, hvor vi kan medtage alle materialer, når vi er færdige med nedbrydningen.

Nedknusning og betonknusning sker med 100 tons i timen

​Vi kan beholde materialet fra nedknusning eller betonknusning med henblik på salg, eller du kan benytte det nedknuste materiale til egne byggeopgaver. Vi kan i så fald knuse materialet i den størrelse, som du ønsker. Det kan for eksempel være 0-120 mm, 0-100 mm, 0-50 mm, 0-30 mm, 0-20 mm eller 0-5 mm.

Vi benytter vores egen godkendte knuseplads til nedknusning eller betonknusning, men vi har også en mobil roterknuser, som vi kan bringe med ud på opgaven. Den mobile roterknuser har en kapacitet på omkring 100 tons i timen, og den frasorterer jern maskinelt.

Du nedbringer dine omkostninger med betonknusning

​Alt vores arbejde med nedbrydning, sortering, nedknusning og betonknusning har til formål at nedbringe omkostningerne for en nedbrydning ved at genbruge materialerne. Dertil kommer, at det er med til at skåne miljøet. Den knuste beton kan benyttes til blandt andet vejfyld eller som bundsikring af store pladser.

Ring til Løvig Entreprenør & Nedbrydning ApS på telefon 40 41 42 50, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med nedbrydning af ejendomme og sortering af materialer samt med betonknusning og nedknusning af tegl, asfalt og natursten. Du kan også sende en e-mail til loevig.ent@gmail.com.

KONTAKT INFORMATION

​LØVIG ENTREPRENØR & NEDBRYDNING ApS

Rune Hareskov Pedersen
Løvigvej 2
7540 Haderup

CVR: 31770254


Telefon: 40 41 42 50
loevig.ent@gmail.com

Kontakt ark:

Download kontakt ark

VIL DU KONTAKTES?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIND OS PÅ KORT

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke