​Nedbrydning af hus eller anden ejendom

Vi udfører alle former for nedbrydning af huse, ejendomme og bygninger, herunder totalskadede brandtomter, stormskadede huse og forfaldne ejendomme i Midtjylland. Vi har 15 års erfaring med effektive og problemfrie nedbrydningsopgaver, og vi modtager både små og store arbejdsopgaver. Du kan vælge imellem en fast pris på arbejdet eller timebetaling.

Vi lægger vægt på genbrug ved enhver nedbrydning

​Vi kan med andre ord tilbyde stort set alt inden for nedbrydning i forbindelse med huse, industri, landbrug, offentlige myndigheder, forsikringsselskaber og meget mere. Vi begynder enhver opgave med, at vi først fjerner tagplader, døre og vinduer med håndkraft.

Dernæst benytter vi en sortérgrab til at bryde huset ned. Samtidig sorterer vi alle materialer og inddeler det i træ, isolering, jern, metal og så videre med henblik på genbrug. Dette er med til at nedbringe omkostningerne for arbejdet, men det er også med til at skåne miljøet.

Vores erfaring med nedbrydning sikrer dig minimale gener

​Det er vigtigt at benytte folk med erfaring til nedbrydning, især ved en større bygning, og i de fleste tilfælde vil det være en umulig opgave for almindelige mennesker at bryde en bygning ned. Dertil kommer, at vi er i stand til at udføre arbejdet hurtigt og smertefrit, så der opstår minimale gener og skader.

Kontakt Løvig Entreprenør & Nedbrydning ApS på telefon 40 41 42 50 eller på e-mail loevig.ent@gmail.com, hvis du har brug for en nedbrydning af et hus, en ejendom eller en bygning. Derpå sender vi et uforpligtende tilbud på opgaven.

KONTAKT INFORMATION

​LØVIG ENTREPRENØR & NEDBRYDNING ApS

Rune Hareskov Pedersen
Løvigvej 2
7540 Haderup

CVR: 31770254


Telefon: 40 41 42 50
loevig.ent@gmail.com

Kontakt ark:

Download kontakt ark

VIL DU KONTAKTES?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIND OS PÅ KORT

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke